Kunnen we u van dienst zijn!

Links boven ziet u de 21,5" zelfservice Kiosk met Counterstand optie model TQ-1. Deze is ook als informatie Kiosk verkrijgbaar (zonder Pinautomaat). Alle T-Quiosk modellen zijn leverbaar met Android of Windows 10 OS.  Touchscreen: LED FHD en TFT LCD voor Win. Spec: CPU 1.8GHz en 2/8GB, CPU Intel Core i3 2.4GHz en 8GB met 128GB SSD voor de Windows10 versie.

In bovenstaande video's ziet u links de 3 modelen T-Quiosk met functies, rechts S-Quiosk voor 10.1" Kiosk.  Alle modellen afwikkelen verkoop met selectie artikellen (kan ook zonder scanner met zoeken): Information Point, zelfservice Cardpay Point en zelfservice Card- and Cashpay Point. De selfservice Cardpay Points hebben hebben een 10.1", 21.5" of 32" touchscreen, Android of Windows OS met Ethernet en Wifi. Standaard voorzien van een barcode scanner (RFID scanner optioneel) en artikel zoekfunctie, betaalautomaat van Pay Plaza en een bonprinter. Alles in een, 10.1" los staand!  

Het Android T-Quiosk model is een extra gebruiker optie naast onze Android Kassa-App. De 21,5" terminal Model 1 is met een Counter standaard of met een Wall beugel te krijgen (zie brochure). De 32" terminals zijn als Floorstand enkel en dubbel bediend en als wall mounting model verkrijgbaar. Met HioPOS-Cloud kassa-App Retail of Hospitality richt u de kassa in met (barcode) artikelen en afbeeldingen, verkoop- en inkoopprijzen. Zie onderstaande link voor meer mogelijkheden per branche. Bel: 023-5373350. Choice.

© Copyright POS zelfservice kiosk

         ITE data automatisering